19 October, 2023

INVITAŢIE WORKSHOP BRAILA

19 October, 2023

Stimată Doamnă/ Stimate Domn,

 

În contextul implementarii proiectului ,,STAR’’ - Sprijin pentru Tineri Activi și Responsabili în Regiunea Sud-Est, POCU/991/1/3/154699 şi a recrutarii grupului tinta,  RU EUROPE SRL Brăila în calitate de Beneficiar vă adresează prezenta invitație.

  

Eveniment:  Workshop de informare, promovare şi conştientizare  beneficii  oferite de proiect;

Organizator: RU EUROPE SRL Brăila; Partener: EURO TRAINING Brăila;

Proiect:         STAR - Sprijin pentru Tineri Activi şi Responsabili în Regiunea Sud-Est POCU/991/1/3/154699;

Data:               Luni, 30 octombrie 2023, Ora 14:30 

Locaţie:         Restaurant Privighetoarea, Braila

 

RU EUROPE SRL Brăila vă invită să participați la workshop-ul de informare, promovare şi conştientizare  beneficii  oferite de  proiect “STAR” - Sprijin pentru Tineri Activi şi Responsabili în Regiunea Sud-Est, POCU/991/1/3/154699 

 

Obiectivul general al proiectului:

Mobilizarea și sprijinirea, prin măsuri integrate, a cel putin 252 de tineri NEETs din Regiunea  Sud-Est, cu vârsta cuprinsă între 16 – 29 ani, pentru o ocupare/auto-ocupare sustenabilă, susținută de calificări obținute, certificări, oferire de coaching, consultanță, mentoring, alocare grant-uri și acțiuni multiple de inovare socială prin integrarea durabilă pe piaţa forţei de muncă a tinerilor, în special a celor care nu au un loc de muncă, care nu urmează studii sau cursuri de formare, inclusiv a tinerilor care se confruntă cu riscul excluziunii sociale şi a tinerilor din comunităţile marginalizate.

Vă asigurăm de toată disponibilitatea şi sprijinul nostru şi vă comunicăm faptul că prin participarea la acest eveniment, veți primi în mod direct şi în timp util informațiile cu privire la toate oportunităţile oferite de proiect.

Evenimentul va avea loc in data deLuni, 30 octombrie 2023, Ora 14:30 la Restaurant Privighetoarea in orasul Braila.

 

Pentru mai multe detalii şi informaţii referitoare la acest eveniment, persoanele de contact sunt Expert Campanie Promovare - Petre Georgiana, Expert Comunicare - Popescu Marinela Luminita, tel. 0729.321.866.

Vă rugăm să confirmați participarea dvs. pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau sau la unul din numerele de telefon: 0729.321.866, 0756 332 853.

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

Înscrie-te la proiect

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© Proiect STAR. Realizat de OneTouch Advertising.