04 October, 2023

Pe data de 11 octombrie incepe cursul de calificare „LUCRATOR COMERCIAL” în Buzău. Contactează-ne pentru a te înscrie.

04 October, 2023

#STARt către o nouă grupă 

Apel: POCU/991/1/3/ Operațiunea compozită OS. 1.1, 1.2; Axa prioritară 1-Inițiativa „Locuri de muncă pentru tineri” 

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman 

Proiect „STAR” - Sprijin pentru Tineri Activi şi Responsabili în Regiunea Sud-Est POCU/991/1/3/154699; 

 

În luna octombrie 2023 incepe grupa pentru cursul de calificare ¨Lucrator comercial¨, unde persoanele din grupul țintă al proiectului vor fi #SPRIJINite și vor participa #ACTIV şi #RESPONSABIL la cursul de calificare ce se va desfășura în 📍 BUZĂU.

Cursanții vor obține o calificare relevantă pe piața muncii, ce le va întări avantajul competitiv profesional, posibilitatea de accesare a unui loc de muncă mai bine plasat din punct de vedere profesional și, eventual, financiar.

La finalizarea cursului persoanelor cunoasc meseria de “Lucrător Comercial” și dobândeasc aptitudinile necesare desfășurării activității cu profesionalism, în cadrul cadrul căruia vor învăța și tehnicile de vânzare și marketing pentru produsele avute în gestiune.

 

Competențele profesionale specifice dobândite în urma cursului: asigurarea cadrului general de desfășurare a activității punctului de vânzare, prezentarea produselor și serviciilor aferente vânzării, realizarea vânzării, întocmirea situației vânzărilor și raportarea acesteia, actualizarea stocurilor de produse.

Pentru informaţii suplimentare privind proiectul, va rugăm să ne contactaţi la email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau direct la tel. mobil 0729 321 866, tel fix 0239 610 045. 

 

Înscrie-te la proiect

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© Proiect STAR. Realizat de OneTouch Advertising.